transportbånd

Transportbånd skreddersydd til dine ønsker

Hos oss får du transportbånd i de fleste størrelser, til de fleste formål. Vi tilpasser løsninger etter dine ønsker og spesifikasjoner. Vårt leveringsområde strekker seg over Østfold, Vestfold, Akershus, Buskerud og Oslo. Våre produkter er av solid kvalitet, da vi kun forhandler fra kvalitetsleverandører. Kontakt oss i dag for bestilling!

Kort fortalt er et transportbånd det båndet som applikasjonene som skal fraktes, legges på. Det er selve båndet på en transportør. Det forenkler frakt og effektivitet i produksjon betraktelig, og et slikt produkt kan være gunstig for både bedrifter og privatpersoner.

transportbånd

Hvem kan ha nytte av et transportbånd?

I utgangspunktet kan de aller fleste fra tid til annen få behov for et slikt produkt. Kanskje du driver med gravearbeid på privat grunn, og skal frakte stein og lignende masser til en container? Da kan et transportbånd være nyttig å ta i bruk, og vil spare deg for mye energi og krefter.

Et stort mangfold av industrier og næringer vil ha bruk for gode samlebånd for å effektivisere produksjon og drift. Under ser du noen av de vanligste bransjene som vi leverer til:

 • Næringsmiddelindustri
 • Trykkerier
 • Papirindustri
 • Sagbruk
 • Steinindustri

Service av transportbånd

Trenger ditt transportbånd service eller andre reparasjoner? Vi vet hvor tidssensitivt det kan være å få hjelp innenfor dette området, derfor har vi 24/7 vakttelefon som du kan nå oss på!

Forskjellige typer for ulike formål

Transportbånd har mange forskjellige behov med tanke på utforming, tykkelse, lengde osv. For å tilpasse båndene til ulike formål og bruksområder, forhandler vi tre ulike typer bånd. Vi tilpasser selvfølgelig etter dine spesifikasjoner, uten at det skal gå utover leveringstid.

 • Gummibånd
  Gummibånd egner seg godt til bruk i tungindustrien. Eksempelvis er harde og tunge masser som stein, grus og annet pukk gunstig til frakt på et gummibånd.
 • PU/PVC bånd PVC står for polyvinylklorid, og er et av klodens mest anvendelige materialer av plast. Denne typen bånd er beregnet for transport av lettere applikasjoner. Den er derfor et populært valg i lett industri, og næringsmiddelindustrien. Våre PU/PVC bånd produseres av markedslederen Habasit.
 • Modulbånd
  Modulbånd er yndet blant næringsmiddelindustrien, på grunn av kravene man her har til retningslinjer og regelverk for renslighet og hygieniske forhold. Våre modulbånd kan brukes i miljøer fra -70`C og opp til +200`C. Disse båndene kommer også med en rekke tilleggsutstyr, som sidetettninger, medbringere, friksjonbelegg. Det er enkelt å skifte ut diverse komponenter på et modulbånd. Samtidig er de lite krevende å rengjøre.

Usikker på hvilken type som passer for ditt formål?

Kvalitetsprodukter fra markedsledende leverandører

Vi samarbeider med produsenter som er markedsledende innenfor sine produkter. Dette gir både oss og våre kunder en trygghet i at transportørene og medfølgende produkter er av topp kvalitet. Vi forhandler blant annet modul- og PVC-bånd fra Habasit. Selskapet har over 60 års erfaring med produksjon av transportbånd, og er kontinuerlig på jakt etter nye innovative løsninger. Dette støttes også opp om midlene som settes av til forskning og videreutvikling av produktene deres – hele 8 % av omsetningen går nemlig til dette. Det er en selvfølge for oss i Båndtech å levere produkter fra Habasit.

Våre gummibånd leveres i stor grad fra den tyske produsenten Continental. Continental er verdenskjent for sine bildekk, og innehar gjennom dette en bunnsolid kompetanse når det kommer til produksjon med gummi. Denne kompetansen er videreført fra bildekk-produksjon, til produksjon av gummibånd som virkelig må sies å være i verdensklasse.

Rengjøringsskraper

Vi tilbyr levering og montering av diverse produkter til rengjøring av transportbånd. Hovedsakelig dreier dette seg om skraper fra produsenten Vendig. Det finnes forskjellige skrapere for ulike formål innen rengjøringen. Eksempelvis har vi produkter som

 • rengjør den skitne siden av båndet
 • fjerner elementer som ikke skal være i og rundt båndet
 • renser trommelen

Transportbånd er et produkt som kontinuerlig utsettes for stor slitasje under bruk. Dette fremkommer hovedsakelig på grunn av friksjonene som skapes mot ruller, rengjøringsskraper og selvfølgelig også applikasjonene på båndet. Dermed er det først og fremst en nødvendighet at kvaliteten på produktene er av ypperste klasse, for å legge til rette for lang levetid. Derimot er det usannsynlig å å tro at man kan unngå å reparere, vedlikeholde eller bytte ut båndet etterhvert som bruksmengden øker.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på hva du trenger til rengjøring og vedlikehold. Vi utfører også service og reparasjoner av transportbånd.

Produksjon av spesialremmer

Noen typer bånd trenger det lille ekstra for å fungere optimalt, slik som medbringere, styrelister, spesielle friksjonsbelegg og mekaniske låser. Vi kan lage dette på eget verksted, og i beste fall kan vi montere dette på dine gamle bånd. Spesialremmer levert av Båndtech er av beste kvalitet og tilpasset dine behov. Tannremmer og endeløse vevde bånd for ekstra styrke har vi også i sortimentet.

transportbånd
blank
24-timers service
24-timers serviceRing oss om du har problemer med dine transportører. Vår vakttelefon er bemannet 24 timer i døgnet, hele året.95217067
blank
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!Befaring, rådgivning, salg, levering og montering - Vi bistår deg med alt innen transportbånd!
blank
Rask leveringstid
Rask leveringstidVårt mål er at du skal få produktet ditt raskest mulig etter at du har kommet med henvendelse!
blank
Løsningsorienterte
LøsningsorienterteVi tilpasser løsninger etter dine behov.