Båndtech AS – Service er vårt yrke

Startet i 1985

Båndtech startet i det små i 1985, da som Wiggo Spetz AS. Wiggo startet det med sine egne to hender i carporten hjemme, etter flere års erfaring med transportbånd hos andre firmaer.

Den gang ble det fokusert på gummibånd til industrien i nærområdet. Kona Synnøve drev administrasjonen, mens Wiggo var ute på oppdrag og solgte eller reparerte transportbånd.

Etter hvert ble sønnen Bjørn Vidar med i selskapet, og selskapet vokste snart ut av carporten. En ny lokasjon i Rygge ble basen for bedriftens operasjoner, hvor det også en periode ble solgt bildekk.

Næringsmiddel bransjen

Da større industribedrifter som Moss Glassverk og Peterson la ned sin virksomhet, måtte Wiggo Spetz raskt finne nye områder å tilby sine tjenester til. Moss og Østfold har flere store produsenter innen næringsmidler, og med sin kompetanse og kontakter innen transportbånd var det en enkel sak å oversette dette til matproduksjonsbedrifter.

Utvidelsen til næringsmiddelbransjen rundt tusenårsskiftet viste seg å være et smart valg. Kundene satte pris på få en lokal servicepartner med høy kompetanse, og ordreboka ble raskt fylt opp med oppdrag.

Bedriften måtte investere i nytt utstyr og ny teknologi, og skaffet seg en enorm ekspertise på området, uten å glemme sitt opphav og kompetanse på transportbånd innenfor industrisektoren.

Båndtech AS

I 2011 byttet firmaet navn fra Wiggo Spetz AS til det vi i dag kjenner som Båndtech AS, og drives fortsatt av familien Spetz. Ikke lenge etter flyttet selskapet nok en gang, dette til eget lokale i Skredderåsen.

Selskapet har fått en ny hverdag med god nok plass og topp moderne utstyr for alle oppdrag fra enkle reparasjoner til større installasjoner. Wiggo og Synnøves to barn Bjørn Vidar og Hege Synnøve styrer skuta med stø hånd, og fortsetter å ta selskapet videre mot nye høyder.

Båndtech AS – Service er vårt yrke

Båndtech

Båndtech AS, Skredderveien 144, 1537 Moss

blank

Experian

Båndtech AS har en Credit Score Attest med klassifiseringen «Beste kredittverdighet» fra Experian. Dette er en bekreftelse på Båndtechs sunne økonomi og gode kredittverdighet.

blank
24-timers service
24-timers serviceRing oss om du har problemer med dine transportører. Vår vakttelefon er bemannet 24 timer i døgnet, hele året.95217067
blank
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!Befaring, rådgivning, salg, levering og montering - Vi bistår deg med alt innen transportbånd!
blank
Rask leveringstid
Rask leveringstidVårt mål er at du skal få produktet ditt raskest mulig etter at du har kommet med henvendelse!
blank
Løsningsorienterte
LøsningsorienterteVi tilpasser løsninger etter dine behov.