Vi er tilgjengelig å vakttelefon 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Vi er tilgjengelig å vakttelefon 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Service og reparasjon av transportbånd

Båndtech har bestandig hatt et stort fokus på å fremstå som serviceinnstilte ovenfor våre kunder. Vi ønsker at prosessen med bestilling, levering og montering av våre produkter skal gå så knirkefritt som mulig. Med dette i bakhodet, tilbyr vi alt innen service og reparasjon av transportbånd og transportører. Vårt responsområde strekker seg fra Vestfold, gjennom Buskerud, Oslo og Akershus, samt hele Østfold.

Rask responstid – vi er der når behovet oppstår

Vi er fullstendig inneforstått med at dersom et transportbånd slår seg vrang, kan dette få store konsekvenser for den daglige driften til en bedrift. Avhengig av hva problemet er, kan det potensielt kulminere i at hele produksjonen stopper opp. Det er dermed viktig at man har kompetent personell tilgjengelig så raskt som mulig, om uhellet skulle være ute.

Båndtech er tilgjengelig på vakttelefon 24 timer i døgnet, hver dag hele året. Oppstår det et problem med dine transportører, er det bare å ringe oss. Du vil dermed få besøk fra en av våre servicemedarbeidere på meget kort tid. Vår sentrale beliggenhet gjør at vi raskt kan være ute hos kunder for å utbedre eventuelle feil og utfordringer.

Når må det utføres service på transportbånd og transportører?

Det er en forventning og ønske om at maskiner innenfor denne kategorien skal ha mest mulig oppetid. Det vil allikevel være en smule naivt å tro at det aldri vil oppstå problemer og komplikasjoner med slike produkter. Det er maskiner som opplever stor påkjenning i den daglige driften. En konsekvens av dette er at det fra tid til annen vil oppstå behov for service og reparasjoner av transportbånd og transportørene.

Det er vanskelig å vurdere eksakt når maskinene behøver service, da det er flere faktorer som spiller inn. De viktigste herunder er hvilken type produksjon som foregår på båndet, og kunders eget tilsyn og vedlikehold av maskinene. Det er selvfølgelig også viktig med god kvalitet på produktene. Vi tilbyr kun transportbånd av god kvalitet, som videre leder til god driftssikkerhet.

Vi anbefaler at det gjennomføres jevnlig service på transportbånd. Det er viktig å ha en proaktiv holdning for å holde kostnadene nede, og holde levetiden til produktene oppe.

Kontakt oss i dag om du behøver reparasjoner, service eller vedlikehold på ditt transportbånd.

service av transportbånd
service av transportbånd
service av transportbånd
blank
24-timers service
24-timers serviceRing oss om du har problemer med dine transportører. Vår vakttelefon er bemannet 24 timer i døgnet, hele året.95217067
blank
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!Befaring, rådgivning, salg, levering og montering - Vi bistår deg med alt innen transportbånd!
blank
Rask leveringstid
Rask leveringstidVårt mål er at du skal få produktet ditt raskest mulig etter at du har kommet med henvendelse!
blank
Løsningsorienterte
LøsningsorienterteVi tilpasser løsninger etter dine behov.