Transportører

Hva brukes en transportør til?

En transportør er en enhet som flytter et produkt fra et punkt til et annet. De brukes ofte innen lager, varebehandling, distribusjon eller forflytting. Folk flest mer mest kjent med det gode, gamle rullebåndet i kassa i dagligvaren, eller tredemøllen på treningssenteret.

Hva slags type transportører finnes?

Transportører finnes i mange typer og utgaver, alt utfra hvilken bruk de skal dekke. Alle transportører finnes i både mekaniske og motoriserte utgaver, og utførelsen kan være i transportbånd av gummi, PVC, Polyuretan, tannremmer og spesialremmer. Andre varianter er kjeder eller modulbånd av plast. Noen er spesielt utviklet for matindustrien og godkjent for bruk til næringsmiddel, noe som gjør hverdagen enklere for dem som må vaske ofte.

Hva slags transportør trenger jeg?

Vi anbefaler at man tar kontakt med en faginstallatør som Båndtech, de vil rådgi deg på hva slags transportør som passer til deres installasjon. Skal det brukes til næringsmidler? Må transportøren komme seg rundt hjørner eller svinges? Skal det opp og ned i høyden? Dette er noen av spørsmålene som dukker opp, som installatøren vil ha meget god kompetanse på.

Hvordan reparerer jeg en ødelagt transportør?

En servicebedrift har bred kompetanse og tilgang på reservedeler til alle typer transportører. Ta kontakt med oss, og vi vil se på og komme med tilbud på reparasjon av deres transportør og bånd.

Når må jeg ta service på min transportør?

Det er vanskelig å vite når et evt. reparajonsbehov oppstår, men vi anbefaler sterkt at man tegner en service-avtale, slik at maskinene jevnlig får en oppfølging og man kan finne utfordringer før de blir et problem. En situasjon med driftstans pga. dårlig vedlikehold er lite ønskelig.

Jeg har en transportør fra en annen leverandør, hva gjør jeg ved service?

Båndtech har avtale med de største leverandørene på markedet og kan hjelpe med alt av transportører og transportbånd. I de få tilfellene vi ikke kan skaffe deler, så kan vi se muligheter. (Det umulige kan ta litt lenger tid).

Hvordan rengjør man en transportør?

Rengjøring av transportbånd er lett eller vanskelig, avhengig av installert type. Typisk for transportbånd for næringsmiddelindustrien er at de er lette å rengjøre, mens andre typer kan være litt mer vriene. Vi har utstyr og kompetanse for alle oppdrag, ta kontakt så finner vi best løsning for dere. Et eksempel er skraper tilpasset bånd/miljø, eller for eksempel kan børste også være et alternativ.

blank
24-timers service
24-timers serviceRing oss om du har problemer med dine transportører. Vår vakttelefon er bemannet 24 timer i døgnet, hele året.95217067
blank
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen!Befaring, rådgivning, salg, levering og montering - Vi bistår deg med alt innen transportbånd!
blank
Rask leveringstid
Rask leveringstidVårt mål er at du skal få produktet ditt raskest mulig etter at du har kommet med henvendelse!
blank
Løsningsorienterte
LøsningsorienterteVi tilpasser løsninger etter dine behov.