Hege og Bjørn-Vidar holder transportbåndene i gang!

blank

Hege og Bjørn-Vidar holder transportbåndene i gang!

Båndtech AS har sin opprinnelse i en carport hjemme hos Wiggo Spetz. I dag leverer familiebedriften deler og service på transportbånd, remmer og kjeder til næringslivet i store deler av Østlandet og Vestfold.

Året er 1985 og Wiggo Spetz ønsket å starte for seg selv. Med flere års erfaring med transportbånd fra andre firmaer, var han sikker på at han kunne drive på egen hånd.

Eventyret begynte i carporten hjemme, hvor han fokuserte på gummibånd. Kona Synnøve stod for det administrative, Wiggo for salg, produksjon, reparasjoner og serviceoppdrag ute hos kundene.

Snart hadde bedriften vokste seg ut av carporten. Wiggo og Synnøve flyttet driften til Rygge, og utvidet kundekretsen med salg og service til næringsmiddelbransjen.

Antall oppdrag økte raskt og ryktet om familiebedriften spredde seg i næringslivet. Høy kompetanse og utmerket kundeservice ble satt pris på av både små og store bedrifter.

I 2011 foretok Wiggo og Synnøve et navnebytte. Wiggo Spetz AS ble nå Båndtech AS. Inn kom også barna Bjørn-Vidar og Hege, som i dag har overtatt driften.

blank

FAMILIEBEDRIFT: Bjørn Vidar Spetz og Hege Spetz viderefører driftern av Båndtech, som ble opprettet av deres foreldre. Sammen med sine ansatte sørger de for at transporten rundt om i distriktet holdes i gang.

Alltid på vakt

Totalt er det i dag syv ansatte som påtar seg alt fra enkle reparasjoner til større installasjoner innenfor transportbånd, transportører og service.

– Hos oss får du transportbånd i de fleste størrelser og til de fleste formål. Vi leverer til alt fra pukkverk til små aktører i næringslivet, sier Hege Spetz.

Hun er datteren til Wiggo og Synnøve. Selv om hennes offisielle stilling er regnskapsansvarlig, beskriver hun seg selv om «en potet som kan brukes til alt». Broren Bjørn-Vidar innehar rollen som daglig leder.

Sammen med sine ansatte sørger de for at transporten rundt om i distriktet holdes i gang.

Det er god plass i lokalene på Skredderåsen. I verkstedet går produksjonen jevnt og trutt for å holde tritt med nye ordre. I tillegg har de et stort varelager, med deler og bånd de vet kunder kan ha behov for på kort varsel.

Hos Båndtech tegner de transportører, som deretter produseres på verkstedet.

– Vi har døgnvakt så kundene kan få hjelp hele døgnet. Enten kommer vi ut til kunden på serviceoppdrag eller så kaster vi oss rundt og produserer transportbåndet kunden trenger på verkstedet, smiler Hege.

Vi har døgnvakt så kundene kan få hjelp hele døgnet.

– Hege Spetz

blank

Personlig service

Med et slagord som sier «service er vårt yrke», understreker Hege viktigheten av at kundene skal føle seg trygge gjennom hele prosessen.

Hver enkelt kunde skal føle seg ivaretatt fra første kontakt med en av de ansatte i Båndtech. Det følelsen skal vare gjennom bestilling, levering og montering.

– Da jeg begynte i bransjen var det slik at kundene ringte til oss og oppga bestilling. Nå har det endret seg og oppdragene innebærer ofte en anbudsrunde. Det er blitt priskrig, men vi er trygge på at vi leverer. Vi scorer meget høyt på kundeservicen. Samt at vi har kvalitetsprodukter som holder, forteller Hege.

Hun legger til at det å produsere kvalitetsbånd er en kunst i seg selv. For hos Båndtech er ikke et bånd bare et bånd. Det skal være kvalitet som varer.

blank

SERVICE ER VÅRT YRKE: Det å produsere kvalitetsbånd er en kunst i seg selv. Servicemedarbeider Tommy Løken sørger for at det er kvalitet i produktene som leveres fra Båndtech.

Vi tar alle kunder like seriøst

For de erfarne og kompetente medarbeiderne hos Båndtech, er hver kunde like viktig.

Enten du driver en liten matbutikk i byen, driver gård eller drifter en bedrift med flere tusen ansatte, blir oppdraget tatt like seriøst.

– Uansett om du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt, er det bare å ta kontakt. Vi kan hjelpe deg med både PVC/PU, modulbånd, drivremmer, gummi, gummiring, båndavskrapere, båndstyring, transportbånd eller transportører, avslutter Hege.

blank

VI HJELPER DEG: Hege og Bjørn Vidar Spetz i Båndtech kan hjelpe deg – uansett om prosjektet er lite eller stort.

Båndtech AS

  • Båndtech A/S (tidligere Wiggo Spetz AS) har i fra 1985 drevet med salg og service av det meste innen slitegummi og transportbånd.
  • Vi bistår deg med alt innen transportbånd: Befaring, rådgivning, salg, levering og montering.
  • Vi tilpasser løsninger etter ditt behov.
  • Vi har 24 timers service på alt av transportbånd og slitegummi.
  • Vi leverer også de fleste reserve/slite-deler til transportører.
  • Vi er i dag 7 ansatte og holder til i Moss.