href="https://wpstatic.idium.no/www.idium.no/2016/04/cropped-Kloss-ikon-150x150.png" sizes="32x32" />

Trommelmotor

Som den største produsenten i verden, er Interroll trommelmotor et populært valg for materialhåndtering, lagring og automatisering. Interroll sine trommelmotorer er kjent for høy kvalitet, driftssikkerhet og lang levetid. Disse trommelmotorene er derfor en naturlig del av sortimentet vi ønsker å tilby våre kunder.

Trommelmotorer fra Interroll er noe de aller fleste møter daglig i kasseapparatene. Deres trommelmotorer er et populært alternativ for å drive varebånd i dagligvarebransjen, og de er også vanlige å finne i post- og pakkedistribusjon.


Fra prosjektering til service og vedlikehold av automasjon


Om du planlegger å automatisere din virksomhet, skulle det være råvare, produksjon, lagring eller distribusjon, så kan vi hjelpe. Med 30 års fartstid i bransjen har vi opparbeidet oss massiv erfaring og kunnskap på trommelmotorer. Vi tilbyr vår bistand til følgende:

  • Prosjektering
  • Salg
  • Levering og montering
  • Service og vedlikehold
  • Reparasjoner og ombygging


Levering av trommelmotor til hele landet og døgnåpen vakttelefon


Fra våre lokaler i Moss i Østfold har vi kort vei til til det meste, og vi kan være raskt ute hos deg når behovet oppstår. Vi vet at nærmest mulig 100 % oppetid på automatiserte transportløsninger er alles ønske - og har derfor også døgnåpen vakttelefon 365 dager i året. Vi er et trygt valg om du ønsker god driftssikkerhet og flinke fagfolk som kan bistå dersom det skulle oppstå utfordringer.

Ta kontakt i dag om du ønsker vår bistand med trommelmotor.