href="https://wpstatic.idium.no/www.idium.no/2016/04/cropped-Kloss-ikon-150x150.png" sizes="32x32" />

Transportbånd

Transportbånd utsettes for stor slitasje fra friksjon mot ruller, rengjøringsskraper og selvfølgelig også fra applikasjonene, om dette er poteter, stein, esker eller annet. Fra tid til annen er det derfor nødvendig å skifte ut transportbånd. Vi tilbyr god, jevnlig service - og god kvalitet på transportbåndene. Dette gjør at driftssikkerhet ivaretas, og den totale kostnaden går ned. Vi er en bedrift som setter service i høysetet når vi hjelper med transportbånd.

I tillegg har vi en døgnåpen vakttelefon hvor du kan ta kontakt om akutt behov for utbedring skulle melde seg.

Vi produserer transportbånd i PVC og gummi

Hos Båndtech AS kan vi produsere transportbånd i PVC eller gummi mot dine spesifikasjoner, og vi har rask produksjon uten at dette går på bekostning av kvalitet.


Lang erfaring er din trygghet

I over 30 år har vi produsert og levert transportbånd til våre kunder rundt i Norge. Først under navnet Wiggo Spetz AS, nå under vårt nye navn Båndtech AS. Etter 30 år har vi erfaring med det meste av transportbånd. Vi kan hjelpe med alt fra drivremmer, næringsmiddelbånd, modulbånd, gummibånd, kjeder, sømløse transportbånd og tilbehør.

Vi leverer transportbånd til hele landet

Vi leverer transportbånd til kunder over hele Norge. Vi fokuserer på rask leveringstid, og kan ved behov også sende med en av våre erfarne montører.

Ta kontakt om du ønsker vår hjelp med transportbånd.