href="https://wpstatic.idium.no/www.idium.no/2016/04/cropped-Kloss-ikon-150x150.png" sizes="32x32" />

Tannremmer


Riktige tannremmer i maskinen er viktig for best mulig driftsikkerhet. Tannremmene benyttes til alt fra kraftoverføring til smart transportering av spesifikke gjenstander som ikke er ønskelig at blir liggende løst på transportbånd.

Skreddersydde tannremmer


Vi kan stå for produksjon av tannremmer etter dine spesifikasjoner, og kan imøtekomme ethvert behov. Vi lagerfører også et stort utvalg standardiserte tannremmer.


Døgnåpen vakttelefon og rask service på dine tannremmer


Vi har døgnåpen vakttelefon 365 dager i året. Dette, i kombinasjon med vår plassering i Moss like ved både motorvei og togstasjon, gjør at vi er raskt på pletten med eventuelle erstatninger og montører når behovet oppstår.

Båndtransportører - og herunder tannremmer - skal være effektive og aller helst ha 100 % oppetid. Vi vet at våre kunder er opptatt av velfungerende utstyr med høyest mulig oppetid, og vi strekker oss derfor alltid lengst mulig for å tilfredsstille deres behov.

Tannremmer levert til hele Norge


Vi fokuserer på raskest mulig levering, og ved behov sender vi gjerne også med våre erfarne montører for å sikre at tannremmer og andre deler til transportør er korrekt montert.

Ta kontakt i dag om du har behov for tannremmer eller våre øvrige tjenester.